Gereedschapswagens online bestellen

Soms is het makkelijker om uw gereedschap mee te nemen naar een object dan andersom. Dan is het wel zo makkelijk om al het gereedschap in één keer mee te nemen. Daar is de gereedschapswagen voor! Een handige wagen waarin al uw gereedschap overzichtelijk is geordend en die door zijn zwenkwielen soepel loopt en makkelijk te verplaatsen is. In onze webshop vindt u zeer robuuste gereedschapskisten en gereedschapswagens. De producten hebben een grote inhoud, zodat u al uw gereedschap er in kwijt kunt. Heeft u naast een gereedschapswagen ook gereedschap nodig? Bekijk dan onze gevulde gereedschapswagens! Levering uit eigen voorraad. Vandaag voor 20:00 besteld betekent de volgende werkdag (thuis)bezorgd!

Top 2 gevulde gereedschapswagens: Centurius gereedschapswagen 13 ladenCenturius grote gereedschapswagen 21 laden
Top 2 lege gereedschapswagens: Centurius gereedschapswagen 6 lades leeg - 'Orange Line', Centurius gereedschapswagen 7 lades leeg - 'Orange Line'

Van hoog naar laag sorteren
 1. Centurius gereedschapswagen 6 lades leeg - 'Orange Line'

  Deze 'Orange Line' gereedschapswagen van het merk Centurius is van alle gemakken voorzien. De wagen bestaat uit 6 stevige volledig uittrekbare gereedschapslades en is voorzien van een cilinderslot om zo de lades af te sluiten.

  Lees meer
  € 199,00
  € 164,46 excl. BTW
  Pre-order nu! En je hebt hem 30-09-2019 in huis!

 2. Centurius gereedschapswagen 7 lades leeg - 'Orange Line'

  Robuuste gereedschapswagen van het merk Centurius met 7 volledig uittrekbare laden. De lades zijn afsluitbaar met een cilinderslot en de wielen zijn kogelgelagerd. 

  Lees meer
  € 229,00
  € 189,26 excl. BTW
  Pre-order nu! En je hebt hem 30-09-2019 in huis!

 3. Centurius gereedschapswagen set 'Hobby Line'

  Voor de hobbyist is dit de ideale gereedschapswagen die er is! De Centurius wagen is voorzien van 5 lades, een grote opbergkast en aan de zijkant een zijpaneel waar u al uw klein gereedschap in kwijt kunt. 

  Lees meer
  € 79,00
  € 65,29 excl. BTW
  Pre-order nu! En je hebt hem 30-09-2019 in huis!

 4. Centurius gereedschapswagen 13 laden

  Éxtra grote gereedschapswagen van Centurius met maarliefst 13 lades. De lades zijn alleen 100% uittrekbaar en dus volledig te benutten.

  Lees meer
  € 599,00
  € 495,04 excl. BTW
  Pre-order nu! En je hebt hem 30-09-2019 in huis!

 5. Centurius grote gereedschapswagen 21 laden

  Extra extra grote en robuuste gereedschapswagen van Centurius die beschikt over 21 lades én een topkist. Deze wagen mag niet missen in uw werkplaats!

  Lees meer
  € 995,00
  € 822,31 excl. BTW
  Pre-order nu! En je hebt hem 30-09-2019 in huis!

Van hoog naar laag sorteren

Bestel je gereedschapswagen online bij Centurius.nl

Alle gereedschapswagens van Centurius.nl zijn van de hoogste kwaliteit. Geniet van uitstekende service, advies op maat en de beste garantie voorwaarden. Centurius.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Gereedschapswagens. Bestelt u uw gereedschapskar op Centurius? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment online. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!