Gereedschapstrolleys online bestellen

De handig verrijdbare gereedschap trolleys van Centurius.nl zijn voor elke werkplaats of garage geschikt. Door het uifschuifbare handvat en de soepele wielen zijn de trolleys gemakkelijk mee te nemen en te verplaatsen op locatie. De gevulde of lege gereedschapstrolleys zijn uitermate geschikt voor de reizende klusser en monteurs die veel op pad zijn. Bestel jouw gereedschaptrolley vóór 15:30 en hij wordt de volgende werkdag (thuis)bezorgd!

Populaire gereedschapsets: Gereedschapsset Centurius 250-delig in softmodule - voor 6 lades
Populaire gereedschapskisten: Centurius gereedschapskist 3 lades leeg - 'Orange Line'

Van hoog naar laag sorteren
 1. Centurius zwarte verrijdbare gereedschapstrolley

  Deze verrijdbare Centurius gereedschapstrolley is ideaal voor elke klusser en hobbyist. Al uw gereedschap bij de hand, de trolley beschikt over 3 ruime opbergvakken. 

  Lees meer
  € 35,00
  € 28,93 excl. BTW
  Pre-order nu! En je hebt hem 30-09-2019 in huis!

 2. Centurius gereedschapstrolley oranje FX10529

  Handige gereedschapstrolley voor de liefhebber. U bent geheel vrij om deze gereedschapstrolley en zijn 4 verschillende compartimenten in elkaar te zetten.

  Lees meer
  € 119,00
  € 98,35 excl. BTW
  Pre-order nu! En je hebt hem 30-09-2019 in huis!

Van hoog naar laag sorteren

Gereedschapstrolleys kopen mét of zonder gereedschap?

Bij Centurius.nl hebben wij diverse gereedschapskoffers, gereedschapsets, gereedschapswagens en gereedschapstrolleys. Deze trolleys zijn makkelijk te verplaatsen in uw garage of werkplaats. Door de handige wielen hoeft u niet zo zwaar te tillen en kunt u deze set makkelijk naar een klus of project "rijden". Onze gereedschaptrolleys zijn altijd voorzien van een uittrekbaar handvat en soepele wielen zodat deze gemakkelijk te hanteren is! Voor 20:00 besteld is de volgende werkdag al in huis!