Gereedschap online bestellen

Centurius.nl is al sinds 2014 hét adres voor professioneel gereedschap en accessoires. Inmiddels zijn wij al heel wat jaren bezig om van elke professional een tevreden klant te maken. Bestel nu veilig online uw gereedschap in onze webwinkel en wij zorgen ervoor dat de producten snel bij u afgeleverd worden. Voor de semi-professionele sleutelaar is ons Centurius gereedschap erg geschikt: het is duurzaam en van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast hebben wij elke dag een speciale gereedschap aanbieding, met extra voordeel op één product. Hiervoor kunt u zich opgeven voor onze nieuwsbrief, zodat u geen enkele dagaanbieding meer mist.

Top 3 werkplaats producten: Centurius telescopisch ratelset 3-deligCenturius gereedschapskoffer 228-deligCenturius gereedschapswagen 13 laden
Populaire gereedschapswagens: Centurius grote gereedschapswagen 21 laden

Van hoog naar laag sorteren
 1. Centurius gereedschapswagen set 'Hobby Line'

  Voor de hobbyist is dit de ideale gereedschapswagen die er is! De Centurius wagen is voorzien van 5 lades, een grote opbergkast en aan de zijkant een zijpaneel waar u al uw klein gereedschap in kwijt kunt. 

  Lees meer
  € 79,00
  € 65,29 excl. BTW
  Pre-order nu! En je hebt hem 30-09-2019 in huis!

 2. Centurius gereedschapswagen 13 laden

  Éxtra grote gereedschapswagen van Centurius met maarliefst 13 lades. De lades zijn alleen 100% uittrekbaar en dus volledig te benutten.

  Lees meer
  € 599,00
  € 495,04 excl. BTW
  Pre-order nu! En je hebt hem 30-09-2019 in huis!

 3. Centurius grote gereedschapswagen 21 laden

  Extra extra grote en robuuste gereedschapswagen van Centurius die beschikt over 21 lades én een topkist. Deze wagen mag niet missen in uw werkplaats!

  Lees meer
  € 995,00
  € 822,31 excl. BTW
  Pre-order nu! En je hebt hem 30-09-2019 in huis!

 4. Centurius 8-delige steeksleutelset 6-22 mm

  Handige steeksleutelset van het merk Centurius. De set bestaat uit 8 steeksleutels met diverse maten.

  Lees meer
  € 12,95
  € 10,70 excl. BTW
  Pre-order nu! En je hebt hem 30-09-2019 in huis!

Van hoog naar laag sorteren

Centurius: prijstechnisch dé beste van Europa

Welk type gereedschap je ook zoekt, de kans is groot dat je het bij Centurius.nl gaat vinden en in de meeste gevallen ook voor de scherpste prijs. Wij bieden je een assortiment dat zowel informatief, prijstechnisch en kwalitatief in evenwicht is. Ons gereedschap is door een gespecialiseerd team van Centurius zorgvuldig samengesteld. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste combinatie van gereedschap heeft. Dus wilt u gereedschap kopen, wacht dan zeker niet langer en neem een kijkje in ons meer dan uitgebreide assortiment.